Verwenarrangement in het najaar

Kom in de maanden september en oktober lekker op adem bij ons in Friesland. We bieden een heerlijk verwenarrangement aan.

U krijgt op de eerste avond van uw verblijf, een viergangen verrassingsdiner. U kunt dus arriveren, u installeren op uw kamer en vervolgens gewoon aanschuiven. U hoeft nergens over na te denken, er wordt voor u gezorgd. De volgende ochtend krijgt u natuurlijk ook een heerlijk ontbijt.

En we zorgen niet alleen voor de innerlijke mens! U ontvangt bij uw incheck ook nog een verrassingspakket met mooie gezichtsverzorgingsproducten van het luxe, Nederlandse merk Pura Bianca. De producten zijn gemaakt van zoveel mogelijk natuurlijk ingedrienten. Pure verwennerij waar u zich ook nog eens goed over kunt voelen.

Ons najaars verwenarrangement bestaat uit:
Viergangen verrasingsdiner
2 overnachtingen
2 x ontbijt
Verwenpakket gezichtsverzorging

Dit arrangement is vanaf 2 personen te boeken en vanaf 2 overnachtingen.

Prijs:
139 euro per persoon

U kunt ons mailen op:

info@bedandbreakfastlutjelollum.nl