Bed and Breakfast Friesland 

Zoekt u een bed and breakfast Friesland? Een romantische bed en breakfast in Friesland of een betaalbare bed and breakfast in Friesland? Een klein stukje buiten Franeker en het comfort van de stad vlakbij… u kunt bij ons heerlijk genieten van ontspannen vakantiedagen die elke morgen zullen beginnen met een uitgebreid ontbijt met allerlei verse (en friese) producten. Onze Hubart kippen lopen hier heerlijk rond en zorgen dagelijks voor een kakelvers eitje.

Overnachten in Friesland: ook de zakelijke gast of cursist is bij ons van harte welkom. Onze Bed and Breakfast is de plek waar u met een vakantiegevoel aan uw werkdag begint. Twee kleine stallen zijn in oude staat gebleven. De melkleiding en vacuümpomp zijn nog aanwezig, de drinkbakjes en uiteraard de voergoot. De grobbes zijn zichtbaar gebleven door deze te bestraten met de echte friese geeltjes. Er is een knus zitje om even wat te drinken of te lezen.

Authentieke Bed and Breakfast Friesland in Franeker

Sfeervol overnachten in deze bed and breakfast Friesland op onze monumentale kop-hals-romp boerderij uit 1860 in het buurtschap Lutje Lollum vlakbij de Stad Franeker, één van de friese Elf Steden met o.a. het beroemde Eise Eisinga Planetarium. Ook de waddeneilanden, Terschelling, Vlieland en Ameland zijn met de veerboot in Harlingen en Holwerd goed bereikbaar.

In de Stallen (de Romp) waar nog niet zo lang geleden de koeien stonden hebben wij 3 – 2 persoonskamers met allen een eigen badkamer gerealiseerd alsmede een gezellige woonkamer/ ontbijtkamer. In het “Lyts Bûthús” (Koeienstal voor jong vee) een keuken en een 4-persoonskamer met badkamer. Ons uitgangspunt is dat het karakter van de boerderij bewaard moet blijven.

Klik hier voor prijzen en beschikbaarheid voor Bed and Breakfast Friesland, heerlijk samen overnachten in Franeker.

Bed and Breakfast Friesland

Bed and Breakfast Friesland